Afscheid

afscheid halfweg kerkhof fotografie overleden halfweg zwanenburg studio Pixxi design

 

Het moment van afscheid.

U heeft een dierbare verloren, dit is een erg ingrijpende gebeurtenis. Tussen het overlijden en het afscheid moet er veel gebeuren en beslist worden. De uitvaart zelf gaat dan meestal in een roes voorbij, waardoor u zich misschien niet veel meer kunt herinneren van dat moment. Vaak gebeuren er juist hele mooie en bijzondere dingen die de moeite zijn om nooit meer te vergeten. Foto’s kunnen helpen om de herinnering levend te houden en kunnen u helpen bij uw rouwverwerking.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u tot dienst zijn en zorgen voor professionele foto’s zodat u, zodra u daar klaar voor bent, de herinneringen op uw gemak kan terug halen.
Vanaf €195,- kunnen wij al de afscheid fotografie verzorgen.
Hiervoor komen wij ongeveer 2 uur fotograferen en ontvangt u de foto’s op hoge resolutie. Mocht u langer gebruik van onze diensten willen maken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Aanvullend is het mogelijk om een album of meerdere albums te laten maken.

Ook kunnen wij u helpen met het ontwerpen van een rouwkaart en/ of bedankkaarten. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina design.

Afscheid fotografie studio Pixxi overlijden verdriet herinneringen

Contact opnemen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand contactformulier: