Ouderen

ouderen fotografie zwart wit studio Pixxi vriendelijk thuis

Onvergetelijke herinneringen.

Het is misschien een gek onderwerp om over te beginnen, maar wij komen helaas steeds vaker tegen dat voornamelijk ouderen geen mooi portret van zichzelf hebben. En hier komen kinderen en kleinkinderen vaak pas achter als hun lieve opa of oma, moeder of vader, oom of tante er helaas niet meer is. Het is voor ons dan uiteraard mogelijk om van een foto van mindere kwaliteit nog iets moois te maken voor de nabestaanden, maar dit heeft ons ook aan het denken gezet.
Waarom hebben opa en oma wel een mooie foto van jou, maar jij niet van opa en oma?
Wij willen de herinnering in stand houden! Juist de details die je gaat missen bij je (groot)ouders, bijvoorbeeld de oude koekoeksklok, het porseleinen servies, de stoel waar oma altijd in zit, dit zijn mooie dingen om vast te leggen. En dat doen wij graag!

Hoe pakken we dit aan?

Wij komen c.a. 20 minuten fotograferen. Wij willen mensen niet te veel belasten en proberen alles binnen die tijd geschoten te hebben. Het gaat dan om een paar mooie portretten, sfeerbeelden en details van belangrijke bezittingen. Wij zullen c.a. 10 min voor aanvang van de fotoshoot aanwezig zijn om kennis te maken.
De kosten van de shoot zijn € 75,00 exclusief reiskosten (deze bedragen €0,55 per km buiten een straal van 30km van Zwanenburg). Hiervoor ontvang je 5 bestanden op hoge resolutie.
Wij kunnen ook afdrukken en/of afkoop van meer bestanden verzorgen.

Contact opnemen.

Neem, voor meer informatie over de ouderfotografie of om een afspraak te maken, contact met ons op via onderstaand contactformulier: