Afscheid

afscheid halfweg kerkhof fotografie overleden halfweg zwanenburg studio Pixxi design

 

Het moment van afscheid.

U heeft een dierbare verloren, dit is een erg ingrijpende gebeurtenis. Tussen het overlijden en het afscheid moet er veel gebeuren en beslist worden. De uitvaart zelf gaat dan meestal in een roes voorbij, waardoor u zich misschien niet veel meer kunt herinneren van dat moment. Vaak gebeuren er juist hele mooie en bijzondere dingen die de moeite zijn om nooit meer te vergeten. Foto’s kunnen helpen om de herinnering levend te houden en kunnen u helpen bij uw rouwverwerking.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik kan u tot dienst zijn en zorgen voor professionele foto’s zodat u, zodra u daar klaar voor bent, de herinneringen op uw gemak kan terug halen.
Vanaf €195,- kan ik al de afscheid fotografie verzorgen. Hiervoor kom ik ongeveer 2 uur fotograferen en ontvangt u de foto’s op hoge resolutie. Mocht u langer gebruik van mijn diensten willen maken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Aanvullend is het mogelijk om een album of meerdere albums te laten maken.

Ook kan ik u helpen met het ontwerpen van een rouwkaart en/ of bedankkaarten. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina design.

Afscheid fotografie studio Pixxi overlijden verdriet herinneringen

 

Contact opnemen.

Neem voor meer informatie contact met mij op via onderstaand contactformulier:

    [recaptcha]