Geboorte

Je bent in verwachting!

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje! Kijk je uit naar de bevalling, of zie je er misschien wel tegenop? De geboorte wordt ongetwijfeld een heel bijzonder en intiem moment dat alles zal veranderen. Dit moment zou je misschien graag vastgelegd willen hebben zodat je het nog lang kan koesteren. Graag wil ik jullie hierbij helpen en alles op een professionele en smaakvolle manier fotograferen, zodat jullie alle momenten achteraf rustig kunnen bekijken en nooit meer zullen vergeten.

Wat kun je verwachten?

We maken van te voren een afspraak om kennis te maken, elkaar te leren kennen en om jullie wensen door te spreken. Vanaf 37 weken ben ik 24/7 voor jullie bereikbaar. Zodra de weeën beginnen nemen jullie contact met mij op dan bereid ik mij voor. En bij 4 cm ontsluiting nemen jullie wederom contact op en zal ik jullie kant opkomen. Na de bevalling blijf ik nog ongeveer een uur voor de eerste momenten samen, zoals o.a. het doorknippen van de navelstreng, het weegmoment en het aankleden.
De kosten van de fotoshoot zijn € 899,- exclusief reiskosten (buiten een straal van 30km van Zwanenburg bedragen de reiskosten €0,55 p/km)
Hiervoor ontvang je de gemaakte digitale foto’s op hoge resolutie.
 Aanvullend is het mogelijk om de foto’s af te laten drukken of een album te laten maken.

geboorte Pixxi fotografie bevalling baby klein geboren zwanger

geboorte fotografie studio Pixxi design zwart wit geboren baby

Contact opnemen.

Neem, voor meer informatie over de geboortefotografie of om een vrijblijvende afspraak te maken, contact met mij op via onderstaand contactformulier:

    [recaptcha]