Newborn

Een klein wonder!

Hoera, jullie baby is geboren. Die kleine handjes en voetjes, die lieve babyhaartjes en dat schattige neusje. Je knippert met je ogen en ze zijn alweer groter, om dat eerste prille en kwetsbare moment vast te leggen en nooit meer te vergeten bied ik newborn fotografie aan.

Wat kun je verwachten?

Zodra de kleine geboren is nemen jullie contact met mij op en zullen we een afspraak plannen. De beste tijd is als jullie kleintje ongeveer tussen de 3 en 15 dagen oud is. Wil je er zeker van zijn dat ik langs kan komen neem dan al tijdens de zwangerschap contact op zodat ik rekening met jullie kan houden. Ik zal ongeveer 1 à 2 uur aanwezig zijn. Vanaf €155,- exclusief reiskosten (deze bedragen €0,55 per km buiten een straal van 30km van Zwanenburg), kan ik al langskomen en ontvang je een contactblad met de gemaakte foto’s, daar vanaf kun je 10 foto’s op hoge resolutie uitkiezen. Uiteraard kan ik ook meer foto’s op hoge resolutie aanbieden en afdrukken en/of albums verzorgen.

newborn fotografie studio Pixxi zwart wit baby geboren klein liefde

Contact opnemen.

Neem, voor meer informatie over de newbornfotografie of om een afspraak te maken, contact met mij op via onderstaand contactformulier:

    [recaptcha]