Ouderen

ouderen fotografie zwart wit studio Pixxi vriendelijk thuis

Onvergetelijke herinneringen.

Het is misschien een gek onderwerp om over te beginnen, maar ik kom helaas steeds vaker tegen dat voornamelijk ouderen geen mooi portret van zichzelf hebben. En hier komen kinderen en kleinkinderen vaak pas achter als hun lieve opa of oma, moeder of vader, oom of tante er helaas niet meer is. Het is voor mij dan uiteraard mogelijk om van een foto van mindere kwaliteit nog iets moois te maken voor de nabestaanden, maar dit heeft mij ook aan het denken gezet.
Waarom hebben opa en oma wel een mooie foto van jou, maar jij niet van opa en oma?
 Ik wil de herinnering in stand houden! Juist de details die je gaat missen bij je (groot)ouders, bijvoorbeeld de oude koekoeksklok, het porseleinen servies, de stoel waar oma altijd in zit, dit zijn mooie dingen om vast te leggen. En dat doen ik graag!

Hoe pak ik dit aan?

Ik kom c.a. 20 minuten fotograferen. Ik wil mensen niet te veel belasten en probeer alles binnen die tijd geschoten te hebben. Het gaat dan om een paar mooie portretten, sfeerbeelden en details van belangrijke bezittingen. C.a. 10 min voor aanvang van de fotoshoot zal ik aanwezig zijn om eerst even op ons gemak kennis te maken.
De kosten van de shoot zijn € 75,00 exclusief reiskosten (deze bedragen €0,55 per km buiten een straal van 30km van Zwanenburg). Hiervoor ontvang je 5 bestanden op hoge resolutie.
 Ik kan ook afdrukken en/of afkoop van meer bestanden verzorgen.

ouderen fotografie zwart wit studio Pixxi vriendelijk thuis

Contact opnemen.

Neem, voor meer informatie over de ouderfotografie of om een afspraak te maken, contact met mij op via onderstaand contactformulier:

    [recaptcha]